Lista de produse dupa marca ENDOCA

EXPERTI IN ULEI CBD

Suntem dedicati producerii celor mai bune si mai pure produse din canepa, cum ar fi uleiul CBD.

La Endoca, obiectivul nostru principal este sa cercetam si sa dezvoltam extracte inovatoare de canabis si sa le facem accesibile in intreaga lume, astfel incat sa poata ajuta la echilibrarea sistemului endocannabinoid uman.

Credem ca prin tintirea sistemului endocannabinoid uman, putem ajuta multi oameni de pe aceasta planeta sa-si restabileasca echilibrul intern.

ISTORIA ULEIULUI ENDOCA SI CBD

Henry Vincenty (fondatorul Endoca) calatoreste de zeci de ani in lume in cautarea unor medicamente organice potrivite. Dupa decenii de cercetari, el a descoperit ca canepa a functionat ca leac pentru multe afectiuni comune. Cu experienta in stiinta, Henry si-a folosit cunostintele pentru a extrage uleiul din planta de canepa. Familia Vincenty are ani de experienta in cultivarea canepei - iar acum a produs cel mai bun ulei de canepa din lume.

Canepa (cunoscuta si sub numele de canepa industriala) este o tulpina a plantei de canabis care contine niveluri scazute de acid tetrahidrocannabinol (THCa). Planta de canepa a fost recoltata pentru fibrele si semintele sale de cand a fost domesticita ca cultura acum 10.000 de ani. Este una dintre primele plante cultivate de om.

ULEIUL DE CANEPA CBD NE INVATA CUM SA FIM LIBERI SI SANATOSI

Revolutia industriala a schimbat totul in modul in care ne-am trait viata, de la medicina la agricultura. Dar revolutia industriala a fost doar inceputul. Da, ne-am dat seama cum sa transformam un munte de carbune in energia electrica pentru un stat. Ceea ce nu ne-am dat seama inca era cum sa impiedicam fumul de carbune sa sufoce orasele si minele sa-si omoare minerii. Acum, avem o noua provocare - si o noua revolutie. Provocarea este: cum facem fata consecintelor actiunilor noastre? Pentru aceasta, privim spre un viitor durabil, atat in ​​productie, cat si in consum. Si la fel cum revolutia industriala a transformat lumea, la fel va face si revolutia verde.

Aici, la Endoca, suntem cu totii pentru o revolutie durabila inca din prima zi. Nu ne intereseaza procesele nesustenabile din trecut. Mai degraba, vrem sa avansam catre un viitor 100% durabil.

Asa cum stau lucrurile acum, plantele noastre de canepa sunt deja 100% organice, evitand orice produse modificate genetic sau substante chimice nenaturale. De asemenea, am inceput sa ne indreptam spre obiectivul nostru de sustenabilitate: am implementat deja procesul de captare a particulelor de CO2 din mediul ambiant si de reciclare a acestora intr-o spalare naturala a plantelor. Spalarea cu CO2 este o tehnologie relativ noua, dar am adoptat-o ​​atat pentru eficacitatea sa, cat si pentru lipsa totala de poluanti. Plantele noastre interactioneaza doar cu elemente organice si durabile pentru a produce cel mai bogat ulei de canepa CBD.

Si asta este valabil pentru intregul proces, nu doar pentru crestere. De la semintele care trec in murdarie pana la produsul final ambalat, ramanem la armele noastre.

Sunt 39 produse.

Se afiseaza 1-12 din 39 produs(e)

Filtre active