Latest posts

Bombe De Baie

Ce face CBD-ul în cada ta

Deci, de ce aveți nevoie de o bombă de baie cu CBD pe raftul de baie? Este simplu: combinația de ulei de cânepă și extract activ de frunze de canabis sativa îți va face pielea moale și netedă. Asta e tot ce și-ar putea dori oricine, nu?

Și totul este făcut de puterea naturii pure – pe care o iubim. Avem întregul spectacol pentru tine în două variante. Ai avut o zi proastă, stresantă? Munca te conduce pe perete? Dragă, este timpul pentru Release Bath Bomb cu ulei de lavandă adăugat.

După această experiență, toate grijile tale vor fi distruse – ai încredere în noi. Ai sărit din pat și te-ai răsfățat cu o sesiune minunată de yoga sau ai ieșit la alergat? Ești într-o dispoziție grozavă astăzi și vrei să lași ziua să dispară cu ceva special?

Sau ai nevoie doar de un mic moment de #feelgood? Atunci încercați Bomba noastră de baie de evacuare . Citricele și ceaiul verde nu doar miros minunat, ci sunt grozave și pentru tine. Bucurați-vă de o experiență de baie pe care o veți iubi și descoperiți singuri bombele noastre de baie.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active