Accesorii

Acest lucru poate suna banal, dar accesoriul potrivit poate transforma fiecare moment din viața ta în ceva cu adevărat special.

Subcategorii

 • TESTE CANNABIS

  Acest lucru vă oferă posibilitatea de a verifica calitatea și legalitatea plantelor dvs.

  Un serviciu care anterior era disponibil numai pentru marii producători și dealeri. Din părți de plante, uleiuri, rășini, izolate, e-lichide sau altele asemenea, determinăm conținutul a 10 canabinoizi diferiți (CBD, CBDA, d8-THC, d9-THC, THCA, CBG, CBGA, CBC, CBN, THCV )

 • Foite & Filtre
 • Vaporizatoare & Bonguri
 • Grindere
 • Seeds

  Seminte de canabis pentru suvenir si colectie de la Canna Shop Romania

  Ce este feminizat

  Semintele de canabis feminizate sunt seminte care sunt modificate genetic pentru a creste numai plante femele. Aceasta este o diferenta semnificativa fata de semintele obisnuite. In loc de seminte feminizate, semintele obisnuite cresc atat plante femele, cat si plante masculi. Semintele feminizate contin doar cromozomi feminini (XX). Acesti cromozomi asigura in proportie de 99,99% ca semintele vor creste plante feminizate. Semintele feminizate sunt o alternativa buna pentru oricine doreste sa faca procesul de crestere mai usor si mai rapid. Cu aceasta, puteti economisi spatiu, timp si bani.

  Ce este auto-înflorirea

  Semintele autofloritoare sunt tulpini Indica si Sativa care sunt incrucisate cu Ruderalis. Ruderalis creste initial in zone cu conditii meteorologice extreme, cum ar fi Rusia si Siberia. Acest lucru face ca tulpina sa fie rezistenta la daunatori, vreme rece si ciuperci. Spre deosebire de semintele obisnuite de canabis, semintele de canabis autoinfloritoare cresc independent de lumina. Aceasta inseamna ca planta de canabis va incepe sa infloreasca automat dupa cateva saptamani. Procesul de inflorire va incepe automat pe baza unui ciclu de timp, in loc de un ciclu de lumina.

  Avertisment: Toate semintele sunt vandute numai ca suveniruri si obiecte de colectie.

  Avertisment: Germinarea semintelor de canabis este ilegala in majoritatea tarilor.

  Trebuie sa aveti 18 ani sau mai mult pentru a utiliza si a comanda de pe acest site.

 • Kleaner Anti THC

  Spray-ul anti-toxina Kleaner de la marca Smoking Club Marbella este un demachiant oral care elimina toate toxinele prezente in gura in 5 minute.

  Kleaner este fabricat pe pamant francez in laborator. Suntem complet transparenti in ceea ce priveste compozitia produsului. Suntem pe piata de peste 6 ani si i-am dovedit eficacitatea. Cu toate acestea, exista conditii de utilizare de respectat, astfel incat calatoria dumneavoastra sa ramana linistita. Toate aceste informatii le puteti gasi pe paginile corespunzatoare ale site-ului nostru. 

  Am fost validati de o multime de artisti si influenti precum Jul, PLK, Timal, Badjer, Landy, l'Allemand, Dika, Boucif, Bassem, Fares, Mojito si Said Bogota. Prin urmare, avem o mare reputatie pe piata spray-urilor anti-toxine.

Sunt 39 produse.

Se afiseaza 1-12 din 39 produs(e)

Filtre active