Balsam organic pentru labe animale - Hanafsan
search
  • Balsam organic pentru labe animale - Hanafsan

Balsam organic pentru labe animale - Hanafsan

148,00 lei
Cu TVA 2-4 zile

0,3% CBD, 50 ml

Ingrediente (INC) BUTYROSPERMUM PARKII UTTER*, THEOBROMA CACAO SEED UTTER*, LANOLINA, CANNABIS SATIVA SEED OL*, CANNABIDIOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OL*; *din agricultura ecologica controlata

Cantitate
In Stok

Grăsimile și uleiurile naturale și valorosul ingredient activ din cânepă canabidiol (CBD) oferă protecție puternică și îngrijire blândă pentru labe și pielea câinilor și pisicilor. Balsamul organic pentru îngrijirea labelor are efect hidratant, hidratant și hidrofug și poate sprijini vindecarea rănilor în cazul unor răni minore. Potrivit și pentru căței. Ingestia accidentală (de exemplu prin lins) este inofensivă pentru animal. Dezvoltat de oameni de știință. Fara terpene. Produsul nu conține arome artificiale și conservanți. Doar pentru uz extern. Păstrați la întuneric și la rece. Utilizați produsul în termen de 4 luni de la deschidere.

Recomandare de aplicare

Cremă labele înainte și după plimbare, după cum este necesar. Potrivit și pentru îngrijirea pielii și pentru tratamentul cosmetic al rănilor deja închise, mai mici: se aplică subțire pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.

Calitate si certificate

Prin procese standardizate și automatizate, producție proprie și control constant de către experți, obținem constant cea mai înaltă calitate a produsului final. Toate produsele HANAFSAN sunt realizate de Dr. Feurstein Medical Hemp GmbH certificat și controlat de laboratoare analitice independente. Acest produs nu este un medicament.

Comentarii (0)