Lotiune de corp - Tom Hemps
search
  • Lotiune de corp - Tom Hemps

Lotiune de corp - Tom Hemps

140,00 lei
Cu TVA 2-4 zile

Continut: 250ml 

Ingrediente: Aqua, suc de frunze de Barbadensis, ulei de semințe de canabis Sativa, unt de Butyrospermum Parkii, ulei de Prunus Amygdalus Dulcis, glicerină, alcool cetearilic, ulei de fructe de olea europaea, extract de frunze de canabis sativa, alcool benzilic, gliceriltat, caprylate, glicerilat, caprylate, glyceryl acetil. Gumă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, cetearil glucozidă  

Cantitate
In Stok

Loțiunea de corp pe bază de ulei natural din semințe de cânepă protejează pielea de pierderea umidității, regenerează și susține bunăstarea generală a organismului prin aplicare externă. Reacțiile adverse ale pielii sunt reduse în timp ce rezistența pielii este susținută. Adaosurile de aloe vera și unt de shea, cunoscute pentru efectele lor hrănitoare și protectoare, fac din loțiune un produs de îngrijire a pielii de neegalat și în același timp natural, holistic și hrănitor.

Puneți cantitatea dorită de loțiune de corp în palmă, întindeți-o pe părțile dorite ale corpului și masați-o ușor. Întindeți și frecați ușor loțiunea până când aceasta a fost absorbită complet de piele.

Comentarii (0)