• Stoc epuizat
Ulei de Corp Orange  - Tom Hemps
search
  • Ulei de Corp Orange  - Tom Hemps
  • Ulei de Corp Orange  - Tom Hemps

Ulei de Corp Orange - Tom Hemps

110,00 lei
Cu TVA

Continut: 100ml

Ingrediente: ulei de semințe de canabis Sativa, ulei de fructe de Olea Europaea, ulei de prunus amygdalus dulcis, ulei de semințe de Simmondsia Chinensis, ulei de glicină soja, acetat de tocoferil, ulei de coajă de Citrus Sinensis exprimat, limonen, amilcinnamal, citral, geraniol, limonen.

Cantitate
Stoc epuizat

The Body Oil Orange, pe bază de ulei de semințe de cânepă, asigură pielea elastică și suplă, asigură hidratarea de care are nevoie și îi conferă o prospețime irezistibilă. Uleiurile esențiale de portocală citrice au efect de stimulare a circulației și astfel susțin nu doar superficial, ci și în promovarea holistică a unui aspect sănătos, întărit și proaspăt al pielii. Uleiul de migdale continut este deosebit de potrivit pentru pielea iritata si uscata. Este bogat în vitamina E, A și acizi grași esențiali precum omega-6 și omega-9. Uleiul nostru de corp pe bază de ulei de semințe de cânepă se absoarbe rapid, oferă îngrijire de durată și furnizează tot ceea ce are nevoie pielea sănătoasă.

UTILIZARE Picurați câteva picături de ulei de corp pe mâini, apoi întindeți-l pe corp. Lăsați uleiul să se absoarbă câteva momente după aplicare.

Comentarii (0)