Spray Kleaner Anti THC - Smoking Club Marbella
search
  • Spray Kleaner Anti THC - Smoking Club Marbella
  • Spray Kleaner Anti THC - Smoking Club Marbella

Spray Kleaner Anti THC - Smoking Club Marbella

150,00 lei
Cu TVA 2-4 zile

Descopera faimosul spray anti-THC Kleaner! un produs al Smoking Club Marbella, celebru in lume, este validat de un numar mare de personalitati si folosit de mii de soferi.

20 ml

Cantitate
In Stok

Kleaner Anti THC Spray este un demachiant care elimina toxinele care raman in gura.

Unele substante pot lasa urme in saliva timp de cateva zile, dar cu o simpla aplicare a Anti-HCV Kleaner de la Smoking Club Marbella, toate resturile vor fi indepartate efectiv imediat dupa aplicare.

Descopera noua formula, mai concentrata si cu un gust mai bun!

Durata efectului in saliva: 1h30

Spray-ul Marbella Anti-THC este un produs conceput pentru a ajuta la eliminarea rapida a urmelor de THC din organism. THC este substanta psihoactiva gasita in canabis care poate provoca efecte psihotrope si poate modifica comportamentul si perceptia senzoriala.

Spray-ul Anti-HCV de la Marbella functioneaza prin cresterea ratei cu care organismul elimina THC. Este formulat cu ingrediente naturale, precum niacina, vitamina B6, zinc si extract de ciulin de lapte, despre care se stie ca ajuta la detoxifierea ficatului si la eliminarea toxinelor din organism.

Pentru utilizare, pur si simplu pulverizati produsul in gura timp de cateva minute inainte de a bea multa apa. Produsul poate fi folosit si in combinatie cu o dieta sanatoasa, exercitii fizice si hidratare adecvata pentru cele mai bune rezultate.

Spray-ul Anti-THC de la Marbella este pentru persoanele care doresc sa elimine rapid urmele de THC din corpul lor, fie din motive legale sau personale. Este important de retinut ca produsul nu trebuie folosit pentru a pacali testele antidrog, deoarece acest lucru este ilegal si poate avea consecinte grave.

KLEANER THC: UTILIZATI

Agitati bine sticla si pulverizati de 6 pana la 8 ori in gura. Rotiti-l in jurul gurii timp de 30 de secunde inainte de a o scuipa.

Aplicati Kleaner cu 5 minute inainte de a conduce pentru eliminarea eficienta a toxinelor. Si porneste la drum cu deplina liniste sufleteasca.

KLEANER THC: COMPOZITIE

Guma Agar: Extrasa din alge rosii, aceasta guma naturala este recunoscuta pentru puterea sa de gelifiere.

Ulei de Neem: Purificator si puternic, acest ulei se leaga de toxine si le elimina prin saliva.

Aroma de portocale: Pentru o experienta racoritoare si placuta.

Culoare rosie: Folosita in mod natural pentru o mai buna conservare si un aspect atractiv.

Alcool denaturat: Fabricat din 80% etanol, acest ingredient descompune moleculele de toxine, dar este adaugat cu un denaturant pentru a preveni ingerarea.

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (1)
Nota