• -20%
  • Stoc epuizat
Lubrifiant Gel CBD
search
  • Lubrifiant Gel CBD
  • Lubrifiant Gel CBD
  • Lubrifiant Gel CBD

Lubrifiant Gel CBD - Naturel Desir

235,00 lei
188,00 lei Salveaza 20%
Cu TVA

Caracteristica principală a Naturel Desir este proprietatea sa relaxantă. Este conceput pentru a promova lubrifierea naturală, pentru a reduce durerea și tensiunea și pentru a crea starea de relaxare necesară pentru a vă bucura de experiențe sexuale la maximum. Senzația de plăcere se prelungește în timp și devine din ce în ce mai intensă, producând orgasme mici și multiple până la atingerea unui punct culminant intens.

Conținut:

30 ml

Cantitate
Stoc epuizat

Produsul este inspirat dintr-un amestec sinergic dintre următoarele plante și o utilizare istorică a acestor afrodisiaci. Cannabis Sativa, Cannabidial (CBD), Cacao, Cardamom, Mentă, Vanilie, Cocos, Scorțișoară, Ghimbir, Maca și Capsicum.

În dragoste, canabisul acționează ca un stimulent senzorial și dezinhibitor emoțional și, în general, crește percepția temperaturii, gustul, atingerea, percepția vizuală, cunoașterea corpului uman, bucuria auditivă și crearea de fantezii și umor: de multe ori există un sentiment că timpul încetinește.

Cacao:

Hormonii găsiți în cacao, feniletilamină (FEA) și serotonină sunt responsabili de stimularea sentimentului de bunăstare în creier, crescând emoția și plăcerea în timpul orgasmului, ceea ce înseamnă că acesta este cu adevărat un combo afrodisiac.

Cardamom:

În domeniul sexualității, această plantă este citată în Kamasutra și se știe că a fost răspândită pe penisul masculului pentru a-l excita și a-i crește dimensiunea. Cardamomul este utilizat în scopuri afrodisiace, deoarece stimulează sistemul nervos, reactivând astfel celulele sexuale prin zinc, sporind astfel dorința sexuală, rezolvând impotența sau lipsa libidoului.

Menta:

Eficiența sa ca stimulent ușor asupra sistemului nervos, în special la femei și proprietățile sale răcoritoare, acționează ca stimulent asupra organelor genitale.

Vanilia:

Efectul afrodisiac al vaniliei a fost folosit în mod tradițional de hindus, care și-a folosit parfumul dulce pentru a crea un mediu propitius pentru o relație de succes. În plus, acest fruct are o putere de relaxare care ajută la încurajarea pasiunii.

Nucă de cocos:

Acesta este cel mai bun întineritor pentru lichidele sexuale masculine. Nu numai pentru consum, uleiul de nucă de cocos este un lubrifiant excelent în timpul actului sexual.

Sorțișoară:

Considerat unul dintre cele mai bune stimulente genitale. Este capabil să crească dorința sexuală și libidoul.

Ghimbir:

Această rădăcină are mari proprietăți stimulante, excitând simțurile celor care o consumă.

Maca:

S-a dovedit că are puteri afrodisiace ridicate, deoarece îmbunătățește în mod deosebit dorința sexuală atât la bărbați, cât și la femei. S-a dovedit chiar că ajută o disfuncție erectilă ușoară, deoarece acționează asupra sistemului sanguin, intensificând regiunea pelvină și stimulând în special apetitul sexual.

Ardei gras:

Această plantă stimulează endorfinele chimice din creier, care îți fac inima să bată mai repede și să creeze o transpirație.

Pe măsură ce o generație întreagă a învățat, ne arată să facem dragoste, nu război și parcă nu am uitat niciodată acest lucru.

· Prolungă orgasmul și îi crește intensitatea

· Crește plăcerea în mod semnificativ

· Sensibilizează simțurile

· Crește apetitul sexual

· Crește sau îmbunătățește conexiunea dintre persoanele care se angajează în actul sexual

· Crește atenția individului în aspecte tehnice cu scopul de a satisface partenerul sexual

· În schimb, mai multe studii științifice sugerează că o utilizare abuzivă și prelungită a acestei substanțe poate avea în timp consecințe negative, cum ar fi:

· Scăderea apetitului sexual

· Disfuncție erectilă

Comentarii (0)