• Stoc epuizat
Dealer's Cup joc de societate
search
  • Dealer's Cup joc de societate
  • Dealer's Cup joc de societate
  • Dealer's Cup joc de societate
  • Dealer's Cup joc de societate
  • Dealer's Cup joc de societate

Dealer's Cup joc de societate

300,00 lei
Cu TVA

Dealer's Cup, jocul de societate este singurul de acest gen.

Cumpărați, vindeți și furați canabis fictiv și fiți dealer Cup Superdealer!

Pentru vârsta de 18 ani și peste pentru 2 - 6 jucători.

Cantitate
Stoc epuizat

Un joc de societate pentru a te bucura! Cu Dealer's Cup vă bucurați de compania celuilalt, dar între timp sunteți și un dealer nemilos. Cumpărați marfa și navigați sau zburați în cealaltă parte cât mai repede posibil pentru vânzare.

Dealer's Cup este un joc de masă fizic pentru 2-6 jucători cu vârsta de peste 18 ani. Cumpărați fictiv buruieni sau hașiș și îl vindeți din nou în mod fictiv. În timpul călătoriei dvs., întâmpinați diverse obstacole, cum ar fi Administrația Fiscală sau Imigrarea. Fură încărcătura de la colegii tăi jucători și împiedică să ți se întâmple același lucru. Între timp, distrează-te pe Insula Pot!

Un joc de societate pentru a te bucura! Cu Dealer's Cup vă bucurați de compania celuilalt, dar între timp sunteți și un dealer nemilos. Cumpărați marfa și navigați sau zburați în cealaltă parte cât mai repede posibil pentru vânzare. Dealer's Cup este un joc de masă fizic pentru 2-6 jucători cu vârsta de peste 18 ani. Cumpărați fictiv buruieni sau hașiș și îl vindeți din nou în mod fictiv. În timpul călătoriei dvs., întâmpinați diverse obstacole, cum ar fi Administrația Fiscală sau Imigrarea. Fură încărcătura de la colegii tăi jucători și împiedică să ți se întâmple același lucru. Între timp, distrează-te pe Insula Pot!

În timpul călătoriilor de cumpărare și vânzare, vă puteți confrunta cu autoritățile fiscale sau de imigrare, poate fi necesar să plătiți pentru întreținerea pădurilor tropicale, să vă pierdeți cardurile Visa sau Cargo sau să aveți nenorocirea că un coleg jucător vă fură marfa. După aceea, fii tu însuți un erou pentru că ai furat marfa altcuiva! Între timp, puteți ajunge pe un spațiu (SH) IT Happens și apoi puteți lua un card Shit Happens. Aceste cărți îți oferă SHIT sau IT, sau neplăcut sau minunat.

Călătorește din Jamaica în Amsterdam, din Mexic în New York sau din oricare dintre celelalte țări și orașe. În plus, poți avea nenorocirea de a ajunge în închisoare sau norocul de a fi lăsat să se răcească pe Pot Island luând toți banii!

Număr de jucători: 2 - 6 jucători

Vârstă: 18 ani și mai mult

Timp de joc: 1-2 ore

Conținut casetă de joc:

1 Covor de joacă din cauciuc

8 figuri de joc cu suport

6 nave (titularul cardului)

2 zaruri

27 Împrumutați cărți

3 cărți

40 Shit Happens (engleză, germană, spaniolă)

28 de carduri Visa verzi

28 de cărți Visa roșii

35 de cărți de recoltare

200 de bilete de bani

6 cărți de marfă

1 stilou Manual de joc 4x (olandeză, engleză, germană, spaniolă)

Comentarii (0)